Kanal bu haliyle çok karışık, introda daha farklı bir şeyler denemelisiniz. Bir de şöyle yapayım olsun - patlasın gitsin denemiyor YouTube'da. Elinde olsa hekes YouTube'u iyi bir kazanç kaynağına çevirmek ister.
intro için arayış içindeyim açıkcası hocam. Yüklediğim videoların rakiplerini göz önünde bulundurarak hareket ediyorum genelde ve çılgın izlenme rakamlarına ulaşmış şekildeler, açıkcası o cezbediyor hocam.
Youtube için işini bırakmayı düşünüyorsan bırakma, öyle para kazanacağını da düşünme bu işten. Önce araştır bir kendini geliştir, zula videoların bile kasıyor. Bu işe çok bel bağlama.
Hocam işten ayrılma olayı zaten vardı sadece Youtube için bırakmıyorum. Zula Videoları genelde canlı yayın videolarım hocam, o yüzden kalite düşüyor ve açıkcası bilgisayarımda i3 standart bir masaüstü olduğu için haklısınız.
Kaliteyi arttırmanız gerekiyor biraz bence. Yazılar düz yazıya kontur yüklenmiş düm düz renk. Bende youtube a video yüklemeye başlayacağım yakında. Son 1.5 yıldır aklımda hala kendimi eksik görüp bazı programlarda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İlk videodan itibaren kalite olsun diye.
Bu kanal uzun zamandır vardı ama hiç iş olarak görmedim hocam sadece mevcut işim için (mobilya) ile ilgili bir kaç video attım fakat son zamanlarda ağırlık vermek istiyorum. Tabi ki öğrenmem gereken çok program var onun farkındayım ve yolun başındayım.