hocam oyun parası satış sitelerinde daha ucuza bulabilirsiniz işletim sistemi lisansıda satiliyor.
Önerebileceğiniz farklı siteler var ise göz atmak isterim hocam
Bireysel kullanım için alacaksanız N11den alım yapın hocam. 7.90₺ tutarına lisans almıştım hala lisans aktif olarak gözüküyor. Bu anlattığınız kasma sorunları ekran kartınızın sürücüsü ile alakalı olması çok yüksek. Windows 10da bende sürücülerden çok sıkıntı yaşıyorum. Windows 8.1 daha stabil ve kullanışlı. Güncel updateleri isoya eklenmiş bir isoyu internetten bulup formatlayabilir daha sonra windows güncellemelerini kapatıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Şahsi bilgisayarımda bu şekilde kullanıyorum.
Bireysel kullanım için aramaktayım. Şuan kullandığım Windows'uda thepiratesbay'dan indirmiştim fakat güncellemeler ile epey cebelleştim.. Keşke bende zamanında 7,90'a satın alsaymışım. Ekran kartı konusuna gelirsek hocam defalarca kaldırdm, son sürümünü yükledim. Sonra tekrardan Revo ile tamamen kaldırdım regedit'den kayıtlarını bile sildim tekrar yükledim ama şuanda tamam kurulu gözüküyor iyi güzel hoşta oyun esnasında ekran kartının verim vermediği çok anlaşılıyor.
Aynen hocam aramalarda 9 TL felan diye gözüküyor fakat tıklanıldığında öyle bir linkin olmadığı görünüyor.
http://prntscr.com/ljvjm4