siyaset ile çok çok ilgili bir insan değilim sade bir vatandaşım dediklerinize katılıyorum. yurt dışında yaşayan adamın oy hakkı bu ülkede tartışılır bende kullanamlarından yana değilim. bayramdan önce 15 gün buraya gelip kiraladığı araba insanları rahatsız etmekten başka bir işe yaramadığını düşündüğüm insanlar bile var bu adamlar neden oy kullanır anlamış değilim. ancak oy kullanmalarını ben istemedim kimse fikrimi sormadı . eleştiri ile hakaret ayrı şeylerdir.

evet taksicilerimizin kötüleri var yok değil. ama bir insan internette bulduğu resim ile hayal dünyasında hikayeler uydurarak karalama propagandası yapıyor ise bu adamı savunmayın.

konuya eklenen resim,

https://www.google.com.tr/search?num...ilwYpXnmMmaZM:

gerçi resim temsilidir değil mi yada bu mesajdan sonra temsili olur.
bende çok fena hikayeler yazarım efsaneyimdir bu konuda ama bunu ülke üzerine hiç örneklemek aklıma gelmemiştir.

klasik provakasyon konularından birisi amaç yok hedef yok muhatap yok gerçekcilik yok.

gelin konu altında birbirimizi yemeye devam edelim başka birşey yok
herkese hayırlı işler bol kazançlar

Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi şuan yurt dışında olmadığını söylemiş. Varsayalım ki halen yurt dışında yaşıyor olsun. Madem Türkiye'nin sorunu sadece Türkiye'de yaşayan vatandaşların sorunu olarak kabul ediyorsunuz. Peki neden oy kullanmalarına müsade ediliyor? Ayrıca neden oy için başka ülkelere propaganda amaçlı miting yapılıyor? Hatta çok yakın zamanda bu propaganda için ülkeler arası kriz bile yaşandı. Bu krizden bile oy menfaati amaçlandı ve başarılı da olundu. Neyse mevzu o değil. Mevzu, ülkesinin iyi yada kötü yanlarını yurt içi veya yurt dışında eleştirebilmek ve savunabilmek.

Sizin mantığınıza göre Türkiye'de yaşamayanlar oy kullanmasın diyebilir misiniz? Şahsen ben diyorum. Hatta dediğimin bir adım daha önüne gidiyorum. Çifte vatandaşlıkta kaldırılmalı.

Bir şeyin güzel yanlarını görüp kötü yanlarını görmemek polyannacılıktır. Kimseye artı getirmez, aksine eksileri çoğaltır.