Benim anlamadığım bu söylediğiniz firmalar her saldırıyı engelleyebiliyor sizin demenize göre.
Ben söyle örneklim size. Radore de çok büyük kurumsal firmaların sunucuları ve siteleri, verileri barınıyor. Bu yüzden böyle büyük saldırı alması normal birşey ve böyle ufak kesintiler olması da normal.
Sizin bahsettiğiniz ufak sitelerin barındığı hosting şirketleri ile karşılaştırmanız yanlış, adamlar o sitelere neden saldırım ufak tefek siteler bana ne kazandırıyor diyor.
Ayriyetten bazen bu saldırıları o bahsettiğiniz şirketler yapıyor ki millet şikayet etsinde bize geçsinler kendi reklamımızı yapalım diye.
Meyve veren ağaç taşlanır. Üstündeki meyvelerde o ağaçı taşlarsa, meyve çürümüş demektir.

yanlış anlamışsınız. Radore'ye gelen saldırı nereye geliyor ve ne şekilde geliyor o önemli. Radore vultr'nin belki %3'dir.
Farklı sektörlerde onlarca site, onlarca domainimiz var. Buradan da barındırdığımız arkadaşlarımız var.
@beachturk; örnek olarak;
vultr'de barındırılan sitesine DDOS geldiği anda zaten kendi dDos projectini devreye sokuyor, ve siteniz kesintisiz devam edebiliyor yayına. Sizin yorumlamanız yanlış. VULTR'den önce yıllarca sadecehosting kullandım, harikaydı taa ki satılana kadar, radorede kullandım, netinternette kullandım, isimtescilde kullandım, megatr'de kullandım, ismini duyduğunuz duymadığınız emin olun bir çok hosting firmasıyla çalıştım & hala da çalışıyoruz. VULTR'den aldığımız performansı hiç birinden alamadık.