Bana katildiginizi söylemissiniz ama ayni seyden bahsetmedigimizi düsünüyorum.
Ben sahsi olarak önerilerde bulundum.
Sizin düsündügünüz gibi "önce onlar yapsin, örnek alalim" gibi bir önsart da yok.
Siz örnek almayi beklerseniz, kriz yukarilari etkilemeyecegi icin olan size olur, her zamanki gibi.
Söylediklerim sahsi olarak yapilmasi gerekenlerdi.
Siyassetle de hic alakam yok.
Sanirim artik bana katilmiyorsunuzdur.
usta burda ülkenin kasasi boşalmiş ayni seyden bahsedıyoz saten vatandas ne zorlukla yaşiyor birde kemer sıkıyoz eger ülkenin ekonomisi iyi olsa saten her birey vatandaşin daha iyi bir sosyal yaşantisi olacak bizi yönetenlerin bence kemer sıkmasi lazım bol keseden jumbo uçaklara binip zenginlerin vergi borçlarını silip eyy avrupa demekle ülkeyi yönetirsen daha çok biz ekmege muhtaç kalırız kabile devleti gibi degil devlet anlayişiyla yönetmek lazım yandaşlarina aile bireylerine firsatçilik yaratmamasi lazim devlet çiplak herkes goruyor ama kımse çiplak diyemiyor biz dıyınce siyaset yaptin oluyor bu kım olursa olsun yanliş bir şeyler oldumu vatandaş tepki vermeliki kendilerine çeki duzen vermeleri lazım tepki vermeyince dahada ileri gidip al anani git diyebiliyor mesala şehit askerlerimize kelle diyebılır turkiye cumhuriyetını kurmus ülkeyi düşman işkalinden kurtarmiş gazi mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşina ayyaş diyecek kadar ileri giden bir devlet adamına ben soyleyecek söz bulamıyorum yani kısaca bu ekonomi suçlusu vatandaş degil devleti yonetenlerin