Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu dağılmasın, dolar değil konu ama. Dolar asya piyasaları açıldığında pazar gecesi 7.08 oldu en yüksek. Bu sırada türk pazarları kapalı ve yasal olarak dolar en yüksek 6.95 gördü.

Siz diyorsunuz ki te piyasasın da en yüksek 6.95 olan doları ben 7.10 dan tl ye çevirdim. İyiymiş euro olmasın o ?

Hani bir görsel yüklersen çevirdiğin coin tarih saat ve tutar olarak bi çekim talebinde ki bağlantıyı buraya atarsan bakalım
He ben senin keyfin için girip çekim talebi verdiğim tarihi falan ss alacağım he? Yasal dollar kurundan falan hiç bahsetmedim, hayır euro da değil. Koineks'ten LTC to TRY işlemi yaptığım anda bu sayfadaki dollar kuru 7,10'du.
Borsada ne kadarın vardı dersen TL bazında yanlış hatırlamıyorsam 1050 TL civarıyla girdim, aşağı yukarı bir sene sonra da çektiğim tutar 999 TL olması lazım. Allahtan birikmişim yokmuş da daha fazlasını koyamamışım.

Neyse, sürüklediğin amaçsız tartışmaya gelecek için bitcoin öngörülerimle alakalı bir konu olmadığı için daha fazla cevap vermeyeceğim. Söylediklerime inanıp inanmaman da zerre umrumda değil açıkçası. Hayırlı akşamlar.