Eski yatırımlar kaldı mı ? Hayır.
Eski popülerlik devam mı ? Hayır.
Eski güven devam mı ? Hayır.

Eskisi kadar popüler olmayan ve güven duyulsa dahi üst seviyede olmayan ve yatırımlarını kaybetmiş , umutsuz bir sektörün “tüm bu eskiler olumsuzken” eski seviyelerine çıkması bence zor.

Belki bu seyirde devam eder , bir iki düşer bir iki kalkar.

Ama büyük düşüş ihtimali büyük kalkış ihtimalinden daha yüksek.

Yani 4-7 arası dolaşır gibi tahmin ediyorum. İyimser olalım 5-8 diyelim.

Ama 13-15 lere çıkma ihtimali mi yoksa 3-4e düşme ihtimalimi derseniz , büyük etken yaratıp düşerse çığ etkisi olur kaçan kaçar.

Kafanızda buna göre bir zarar noktası belirleyin. Mesela 7ye çıkarsa zarardan kar etmiş olurum ve çıkarım diye düşünün o seviyeyi bekleyin.

Ama kurtarmak için, yatırım yapmayın.

Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar yükselirse yükselsin kendini yatırım uzmanı olarak tanıtan, sürekli boğa mevsiminin geleceğinden bahseden özellikle yabancı falan filan holdinglerinin ceoları olan kişilerin abarttığı kadar yükselmeyecek. Umarım en azından bir şekilde zararınızı karşılayarak çıkabilirsiniz. Crypto coin borsasından TL bazında zarar etmeden çıkmamın tek sebebi dolların acayip fırlamasıydı, kur 7,10’ken hepsinden çıktım ve kurtuldum. 12 ay önce kaç TL koyduysam aynı para cebime geri girdi.
Bu arada , dolar kuru güncel piyasalarda 6.9 bandını geçemedi. Hiç bir işlem bu rakamların üstünde yapılmadı.

7,10 iyiymiş