delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kartal Topselvi merkez taksi durağıyla 4 yıldır sağa sola gideriz. Abilerin hemen hepsini tanırım muhabbetim de az çok var. Bir kez olsun bu tür olaylara karıştıklarını ne gördüm ne duydum.

Her bindiğimde de bu muhabbeti bilerek açıyorum. Genel cevap "Herkes rızkını kazanır" oluyor. Bak böyle yap canımı ye. Yemin ederim uberi siler atar bu kafa yapısı fakat işte bunun ve bunun gibi magandalar ortalığı mahvediyor.

Burada taksici bir üye vardı hani canı pahasına onları savunan gelir birazdan dikkat edin

İşini layığıyla yapan %10 dışında hepsi psikopat. (minibüsçülerinde de hemen hepsi)

Bu yorumu ciddi ciddi siz mi yazdınız. Birçok meslek grubunda iğrençlikler var da konumuzla alakası nedir. çevir 10 taksiden en az 7 sinin srcsi yoktur onu geçtim psikoteknik alan kaç taksici tanıyorsunuz. ek iş olarak gece çalışmayan kaç kişi var.

Onu geçtim bir plakanın 4 milyon tl olmasının sebebini bana açıklar mısınız.

Bu kadar değerli bir piyasada niye denetim yok çünkü yaygınlaşsın daha çok plaka kiralayım değil mi.

Hadi canım burada kimse çocuk değil.
Evet ben yazdım neyine şaşırdınız ki?
Taksiciler zaten denetlenmek istiyor, bu işi layıkıyla yapmayanların ayıklanmasını istiyor. 4 milyon TL kim dedi size? Taksi plakası şu anda 1.415,00TL. Psikoteknik belgesi olmadan şoför kartı alamıyor sürücüler, şoför kartı olmadan çalışma ruhsatına kayıt olamıyorlar, çalışma ruhsatı olmadan da denetimde korsan muamelesi görüyor. %10 dışında hepsi psikopat falan değil bence sizin düşünce yapınız psikopat. Seyahat ettiğiniz taksi de düşük bir ihtimal olumsuzluk yaşarsanız 153'e şikayet edin, gerekli yaptırımları uyguluyorlar.

OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya Hu bırak arkadaşım, senin bu söylediğin insanların zekaları ile alay etmektir. Evet doktorunda da polisinde de pislik yapan vardır ama her gün binlerce insan doktorlara da gidiyor, polis ile de karşılaşıyor. Sor bakalım sokaktaki insana kac tanesi gittiğim 10 doktordan 8 i pislik yaptı der ya da kac tanesi karşılaştığım 10 polisten 8i pislik yaptı der? Kimse ! ama çevir sokaktaki insanı, kime sorarsan sor 10 kere taksiye bindiysi 7-8 seferinde bi pislik görümüştür.

O zaman bu işte bir terslik var demektir, at ile eşşeği karşılaştırmamak lazım. Bunun en yakın örneği forumdur, şu forumda şu konuya yazanların %90ı diğer konulardan şikayet etmiyor. Bundan şikayet ediyor.

Yani burada kimsenin vebali yoktur, istisnalar kaideyi bozmaz, bu taksici ahalisi alikıran başkesen olmuş milletimizin başına yollarda terör estiriyorlar ama uzun sürmez. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz... elbet bugün estirdikleri terörün gün gelir hesabını soracak birileri çıkar.
Bir kere sözlerinize dikkat edin, siz 50 bin kişilik sektörden terör estiriyor, eşkiya falan diye itham edemezsiniz. Bence de siz burada terör estiriyorsunuz. Korsan firmalarının basına para ile yayınlattığı haberlerin etkisinde çok kalmışsınız belli, çıkında duraklardan, yoldan taksiye binin deneyimleyin. Az bir ihtimalde olsa olumsuzluk yaşarsanız 153'e şikayet edin gerekli yaptırımları uyguluyorlar.

ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 kere taksiye binsem 8'i ruh hastası, küfürbaz, iğrenç tipli insan çıkıyor.
Bi de sigara içip abi sana sıkıntı olmaz değil mi diyor...
Yakın mesafe ise almıyor zaten.

İstisna olan iyi taksiciler, kötüler değil.
Hapisten çıkanı, tecavüzcüsünü, orda burda uyuşturucu içenini sen gidip şofor yaparsan normal yani.
Vebal falan aldığımız yok, daha 2 gün önce gece taksiye bindim. Herif uyuşturucu çekmiş, zar zor eve götürttüm. 15 dk lık yolculuk 1 saniye olsun susmadı, sürekli küfür etti.

Not: Taksicilerin oyunu kaybetmemek için seçim öncesi müdahele etmiyor devlet.
Not: Ha bir daha tek bir toplu ulaşım aracı olmasa dahi taksiye binmem. İstediğini yasaklasın devlet, isterse bi tek taksi bıraksın yine de binmem. Cehennem olsun hepsi.
Kişi kendinden bilirmiş işi. Bence siz cehennem olun.