Merhaba yaklaşık 2 seneye yakındır kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun da görmedim seo açısından hem tasarım olarak hemde hız verimi açısından baya iyi bir tema çoğu takip ettiğim haber,girişim bloglar hep bunu kullanıyor o yüzden gözünüz kapalı kullanabilirsiniz temaya 2 yıldır hakimim takıldığınız bir yer olursa Pm atmanız yeterli hocam
teşekkür ederim şimdilik almadım fikir araştırması yapıyorum sadece yalnız gerçekten istediklerimin bir çoğunu düşündüğüm site konspetinin özelliklerini karşılayabilecek tek tema olarak görünüyor
yardımınız ve ilerde edecekleriniz için çok teşekkür ederim
Ben kullandım SEO konusunda çok iyi ancak hit artışı aniden olunca çok kasıyor ve site açılmıyor.
ne kadarlık bi hit artışından söz ediyorsunuz ?
100 den 200 e mi ? yoksa 1 den 5 k ya mı ?
Kendin de bu verilere ulaşabilirsin. Demo bu yüzden var.
gtmetrix.com , "pagespeed insights" sitelerinden hız puanlarına bakabilirsin mesela.
burdan haberim yoktu bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim amakısa yollara ekledim.
yalnız güncel kullanıcı yorumları ve temanın ilerleyen zamanlardaki verimini öğrenmek istedim açıkçası
bi arkadaş içerik ve resim girdikçe tema ilerleyen zamanda çok kasıyor demiş newsmagazin için di sanırım o yüzden sordum