böyle bir ekibi nasıl bir arada tutuyorsun kazançları ne ? 10 20 lira için durmazlar
Ekip kaç kişi olursa olsun havuz tektir. Havuz oluşturup bütün ekiple tek parça hareket edilince herkes eşit kazanır. Bu 1. taktik. Herkes araştırma yapmaz. Bazılarımız araştırma yapar bazılarımız inceleme bazılarımız test eder. Oldukça zor bir iştir ama kazanç girince devreye bir şekilde uğraşıyoruz.
10-20 lira diyerek küçümsemekte doğru değil. Aylık 20 lira kazandıran bir sistemi varsayarsak ve bu sistemden 20 tanesinde aktif olursak aylık 400 lira yapar. Günlük harcanan emek maksimum 10 dakikadır. O kadar çok işin püf noktası var ki bu işleri bilmiyorsanız ''ayda 2bin'' ''ayda 3bin'' kazan vb sloganlara itibar etmeyin. Tek başınıza bu kazançları görmeniz mümkün değil.
Yazınızı sonuna kadar okudum. Herkesin kendine göre bir yöntemi vardır elbette ama asla eş dosttan borç alıp riskli bir işe girilmemeli diye düşünüyorum.
Benim aldığım borç farklı bir durum. 2 gün sonra zaten hali hazırda param olacaktı ve işi biraz bildiğimden dolayı risk aldım. Her zaman şanslı olmayabiliyorum. Kayıplarımda olmaktadır.
Hiçbir şekilde borç, kredi, eşya satarak bu işlere giriş yapılmamalıdır!