Merhaba az önce kullanıcı adımın çalındığından bahsetmiştim başka konumda.
Konuyu detaylı olarak anlatayım ve artık kimseye güvenmemem gerektiğini de anlamış olayım.
uzun süredir bende olan instagram.com/besiktask hesabına @mizah.abisi diye bir hesaptan mesaj geldi. selam naber faslından sonra sayfayı satmak isteyip istemediğimi sordu telefon ile görüşelim dedim.
aradı düzgün ses tonlu bir arkadaş. neyse kendisi ortaklık teklif etti. Maç günleri ben hesabı kasarım paylaşımları sen atarsın ileride reklam alırız kazanç sağlar yarı yarıya bölüşürüz şeklinde anlaştık.
bana kendisinde bulunan @kufurbazhaydo hesabından bahsetti kullanıcı adlarını birbirine transfer edelim büyük hesapla başlayalım panele ekleyelim hesapları dedi detaylı konuşuruz az biraz işim var dedim.
Sonra beni kendisi aradı. hesaptan çıkış yaptığını şifreyi mi değiştirdiğimi sordu hayır dedim.
gece geç saatte ( kendisi adana da oturduğunu söyledi ) hatay dan giriş yapılıyor önce mail sonra tel ve kullanıcı adlarım değiştiriliyor. bunların mailleri bende mevcut.
Arkadaşı aradım konuyla ilgili bana kendisinin bilgisi olmadığını dilediğim yerden de şikayet edebileceğimi söyledi kapattı.
Kullandığı mevcut hesap mizah.abisi
takipmerkezi.com.tr nin de sanırım sahibi ya da ortaklarından. Kendisiyle ilişkisi olan ticaret yapacak olanlar lütfen dikkatli olsun.
Sağolsun bir kaç arkadaşın desteğıyle şu anda başvurumuzu yaptık umarım kullanıcı adımı geri alacağım.