hocam elektroniğe geçmek yerine kökten bırakın ağzınızda falan patlamasın
Patlamayanından arıyorum işte hocam
2 gündür içiyorum ve hiç sigara içmedim bu sürede
1.5 paket içiyordum ve daha önce başlamadığıma pişmanım,
kaliteli cihaz olsun ben vaporesso polar kullanıyorum memnunum, kaliteli likit olsun keyfinize bakın 😂
Yahu hiçmi ufak cihaz yok diğer arkadaşın dediğide sizin dediğinizde kocaman cihazlar

şöyle ufak elde cepte çok dikkat çekmeyen düzgün bi cihaz yokmu bu sektörde

piline dikkat ettiğiniz sürece bir problem çıkmaz.
hiç bilginiz yok ise ve meraklı iseniz youtube ve malum e-sigara forumu sayesinden herşeyi öğrenebilirsiniz.
yok ben hazır kullanıcam derseniz hazır coilli sistemler ile başlayabilirsiniz.
bunun için imkanınız var ise, yakın kullanan arkadaşınız vb. DL ve MTL şeklinde 2farklı tipi mevcut. biri nargile gibi bol buhar çıkartan ciğer çekimi diğeri ise sigara içimi şeklinde. ben ikisinide kullandım ve hala kullanıyorum. benim tercihim yüksek nikotinli likit alıp MTL sigara içi yönünde. 12 mg'lık likit kullanıyorum. günlük 5-8 ml arası likit tüketiyorum. sigara canım isterse araya kaynatıyorum fakat istemiyor genelde.
başlayacaksanız düzgün likit düzgün kit ile başlayın. pillerinizi orjinal kullanın. coilileri kendiniz saracaksanız kaliteli tel alın. hazır coil kullanacaksanız da mutlaka orjinal olsun.
patlamayı olayı, pillerin patlamasıdır. dandik piller ile ciğer çekim cihazlarda yüksek wattlarda tüketimde pil dayanamayarak patlar. orjinal ve cihazınıza uygun pil ile doğru watt aralığında kullandığınız da herhangi bir sorun olmayacaktır. ben şahsen 200 watt bile denedim. hiç bir sorun çıkmıyor.
malum sie için googla e sigara forumu yazmanız yeterlidir. eu uzantılı bir site. üye olduğunuzda satış ilanlarını bulabilirsiniz. forum içerisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. burası nasıl webmasterlar için güvenli yerse orasıda e sigara için öyle bir yer...
Teşekkürler hocam yolu gösterdiniz