SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal binalarda adsl yerine TTnet fiber döşer. Fiberin olduğu alanlarda turk.net destek vermez. Önce onlar mı sizi aradı ararken, alt yapı sorgulaması yapıldı mı? 0850 288 80 81 Eda veya Büşra yı bağlayın , Serkan abi'nin selamı var demeniz kafidir.
Ben süperonline taahhütüm bitince Turkneti aradım 3 defa sordum dedim ki bulunduğum yer daireye kadar adres verdim ne kadar hız destekliyor dedim. 100mbps'nin hepsini destekliyor dediler. Sonra tekrar sordum ortalama hızım ne kadar olacak dedim 95-100mbps dediler sonra tahmini hızım ne kadar olacak dedim 100mbps dediler. Çünkü sitelerinde 3 ibare de kullanılıyordu bir sorun olmaması için 3 defa sordum. Bundan sonuçla mevcut yapa altyapısında olduğum kanısına vardım. Ki öyledir zaten. Desteklerine ulaşıyorum onda sorun yok adamlarla konuşuyorum bana dedikleri şu aktivasyon işlemleriniz gerçekleştiriliyor teknik ekiple öncelik için iletişime geçtim teknik ekip bilgilendirme için sizi arayacak diyorlar 1 haftadan önce dediler bunu ilk defa her gün arıyorum her gün aynı şeyi diyorlar. Online işlemler bildiğiniz bot her yanıtları önceki ile harfi harfine aynı. Son 6 yanıtları birebir aynı tam anlamıyla. Bir de ben Eda veya Büşra hanımla görüşebilir miyim dediğimde hangi Eda ve Büşra diye sorarlar mı? Sorarlarsa kalırım öyle. Eda veya Büşra hanıma bağlansam hangi Serkan derlerse ne diyeyim