Hocam bir olay yaşamışsınız, doğrudur yanlıştır bilemem. Size bir yanlış yapılmış, hem de büyük yanlış ama doktora gitmek yerine üfürükçüleri kırıkçı çıkıkçıları tavsiye ediyorsanız orada bir durun derim.
Hocam ucuz atlattığınızı düşünüyorum ve konunuz yönlendirme gibi bence. Başlığı değiştirmenizi tavsiye ederim.
Geçen haberde gördüm kırıkçı felç bırakmış birisini. O yüzden bence ucuz atlatmışsınız.
hocam üfürükçüye gidin demiyorum yaşadığımı anlattım elbette tıp, doktor boşunamı var.
senin hatan vurmak! haklı iken haksız duruma düşmek diye buna denir..
hemde bu hassas dönemde yasa çıkıyor sağlık çalışanları ile alakalı onlara şiddet gösteremezsin.
ama bunun hakkından da gelebilirdin nasıl mı?X
Burada yazdıklarını bir kaç gazeteci ile ispat edeceksin olacak bitecek.. Bak burası R10 1000 Tane haber sitesine böyle haber yaptım yayımlayınız dersen yayımlarlar. o zaman o doktorun anasının kine mart karı yağar.
şimdi uğraş dur kendini temize çıkaracam diye..
valla haklı haksız farketmez hocam sakat kalsam ne olacak? Yanlış iğneden ölüyolar ne oluyo doktora? Bakanlık telefonla arayıp uyarıyomu bukadar ne yapılıyo adam 2 ay maaşmı almıyo ne yapıyo yani. Hiçbişey olduğu yok.
malesef durum böyle, özellikle en büyük sorun şu ki her önüne gelenle röntgen, atom tedavisi gibi şeyler yazılıyor özellikle yaşlılarda bu gibi cihazların sorun oldugu almanya gibi ülkelerde ultrasonun kullanıldıgını duydum. ülkenin en büyük kamburu konumunda dışa saçılan paralar.
Valla yazık hocam.