Hocam refinizle üye oldum fakat konuya Ref'siz link de eklemek zorundasınız. Hesap doğrulamada herşeyi sorunsuz yaptığım halde birkaç bilgi hatalı uyarısı alıyorum
merhaba, ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. isterseniz bir destek talebi oluşturun sanırım yardımcı olurlar.
Türkiyeden böyle bir girişim olması güzel.Şirkette yetkili olarak görülen MURAT CANER ÇEVİK (Temsile Yetkili) EMRE KUL (Temsile Yetkili) başarılar...
Güzel bir yerlere gelmelerini isterim ama insanın tüm bilgilerini bu aşamada teslim etmesi biraz risk gibi. Sonuç olarak küçük bir ofiste 3 aylık bir şirket, iletişim ancak pm ile oluyor.
Kazanç güven meselesi ....
merhaba, benim bu borsa ve şirketle bir bağım yok. yerli ve yabancı borsalarda işlem yapan 2 senedir kripto sektöründe olan bir kişiyim. güzel bulduğum borsalarda işlem yapıyorum yerli borsalardan bitexen cidden güzel bir borsa. dünyadaki şuan çoğu kripto borsasından daha işlevsel ve nitekim inceleyip paylaşmıştım. şuan borsa değerini 4 5 katına çıkardı. şimdide coinzo dikkatimi çekti ve projeyi güzel buldum. ülkemizde devletimiz bu tür borsalarda kara para aklama vs gibi durumlara karşı borsaların kimlik kaydını tutmasını istiyor. bu yüzden bu piyasada işlem yapmak isteyen bunun kanuni bir mecburiyet olduğunu bilmeli. ayrıca bu ülkede kimlik bilgisine ulaşmaktan kolay birşey yok daha 1-2 sene önce korsanlar 50 milyon türkiye vatandaşının kimlik bilgisini açık şekilde internette paylaşmıştı