Bundan 3 ay önce eski bir arkadaşım ile konuştuk. bana bir işe girdiğini ve hayatının değiştini söyledi. ancak işi söylemedi bayağı bir meraklandırdı. buluştuğumuzda ise bana mega holding diye bir şirketten domain pazarladığını ve çok para kazandığını anlattı çark sistemi vb. konulardan açtı sohbeti. bana sınırsız host sınırsız trafik sınırsız alt domaini olan ve ECD web side builder diye kolay site tasarımını sağlayan araçtan bahsetti. 3000 tl gibi bir rakamdan bahsedince işler değişti tabi bende okadar para yok dedim oda bana teknosadan telefon alıp satıp onun parasıyla bu işe başlamamı ve zaten paramı çıkaracağımdan bahsetti. arkadaşlar ben çok konuşkan birisi değilim web site tasarlayabilirim sıfırdan ancak afedersiniz bu ecd denilen *** hiç bir işe yaramıyor ki kaldı ben film sitesi açmak istiyorum. her ay teknosa ödemem var 300 tl ve gerçekten elimde artık para kalmadı bi şekilde bu siteden yararlanmam lazım bu konu hakkındaki görüşleriniz benim için önemli daha önce ecd ile çalışanınız var ise yardımcı olursa sevinirim sayıgılar.

MAVİKONT