Hocam bu düşünceniz yanlış bir işçinin başında 10 patron olması gibi birşey...
gelin görünki elimizn 5 parmağıda aynı değil , insanlarda renkleri,zevkleri,tarzları ,kişilikleri farklı, 1 kişiyi memnun etmek zorken 10 kişiye aynı şeyi yaparak memnun etmek imkansız gibi birşey...
böyle bir şey ancak beli şartlar altında olur , oda işin işlevleri belirlenır yapılacak projede bu işlevler olacaktır. tasarım ve dinamik yapı konusunda müşteri asla söz hakkı sahibi olamaz yazılımcı anlaşma sağlanan tüm işlevleri sorunsuz teslim edecek şekilde anlaşma yapar, müşteri revize etme yada görüşünü belirtme gibi bir durum söz konusu olamaz ve işin bölündüğü aşamalarda herkes belirlenen % ödemeyi yapmak zorunda.
Sizin bahsetiğiniz işlemi bireysel yada kurumsal kim yaparsa yapsın ancak bu şartlarda makul ortak bir fiyata yapar.
aksi taktirde yazılımcı projeye başlar başlamaz biri şu şöyle olsun burası olmasın öbürü onun istediğini begenmez değiştirmek siter v.s. ... bu iş bir yere varmaz böyle
örnek veriyorum: siz ilanda google map gösterilmesini istersiniz ben istemiyorum hadi bakalım yazılımcı hangisini yapacak ? ben duygu ifadelerini istiyorum siz istemiyorsunuz al burdanda yak

, ben 2 kişi arasındaki sorunu örnekledim birde bunu 10 ihtimale bölün

biri oval olsun der biri düz biri gölge biri çizgi biri yuvarlak ,...
böyle seçenek sunmak 10-20 binle olacak iş degil 100k + olur maliyet
TAVSİYEM :
hocam siz istediğiniz özellik ve işlevleri maddeler halinde yazın ve örnek siteleri belirleyin eğer işinize önem verirseniz , yazılımcı istediğinizi verir size
şunun gibi olsun derseniz adam oraya bakar 1 butondaki tüm işlevin algoritmasını kurar belki siz basıt birşey istediniz ama o daha 1 buttonun işlevinden size 1000 tl maliyet çıkartır çünkü
işi alıp başladıgında benim söylediğim sayfada şu özelikte var derseniz yazılımcı ile kanlı bıçaklı olursunuz
bir çok ilan sitesinde revize ve bot işlemleri yaptık, hiç kimse hazır aldıgı sistemi 1000 tl mal etim diyemez istediği onlara göre ufak özellikler en az 1000 tl maliyet oluyor çünkü yazılımcı mevcut hazır bir yazılım üzerinden çalışmayı + fiyat verir ... uzun meseleleer
eğer siz istediklerinizi madderler halinde yazrsanız ve örnek siteler atarsanız doğru yazılımcıyı bulur ve istediğiniz sisteme kavuşursunuz.
eğer detaylı bir iş tanımı ve pdf v.b. dökümanlarınız varsa bizede iletin bizde size fiyat ve yapılacakları detaylı söyliyelim ...
saygılarımla...