DME adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel mesaj gönderilmiştir. Teşekkür ederim.

İlginize teşekkür ederim ama hala yazıyı okuyup ne anlatılmak istendiğini anlamadığınızı verdiğiniz cevap ile kanıtlamış oluyorsunuz. Bu nedenle ne kadar detaylı yazsamda anlayamayacağınızı düşündüğüm için özel olarak size ifade etme çabalarında bulunmayacağım.

Saygılar...
Gayet iyi anladım. Bu proje 10 bin 20 bin gibi ücretle yapılacak proje değil. Zaten bahsettiğiniz amaçla bu yola çıkmış bir çok firma var ama siz açık kaynak verilmemesinden, yüzbinlerce kayıtta doğru çalışacağından emin olamamaktan şikayetçisiniz. Ben olduki sizin istediğiniz mükemmelikte proje çıkardım. Satışını yaptığım bu mükemmel ürünü neden açık kaynak olacak şekilde 2bin tl ücretle 30 40 kişiyle paylaşayım? Bu 30 40 kişiden birinin benim açık kaynak projemin lisansını kırıp alttan satmayacağını nereden bileceğim? Olduki yasal yollara başvurmam gerekti neden bununla uğraşayım? Varsa vizyonlu bir babayiğit gelsin bu projeyi ona özel 100bin tl ye çıkartayım. Ne istiyorsa yapsın. Muhattap alacaksam da sadece onu muhattap alayım.
Yanlış anlamayın düşünceniz bir alıcının gözüyle bakıldığında tutarlı ama bu iş yazılımcı firma tarafında düşündüğünüz kadar basit ilerlemiyor.