NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun uzadıya yazmışsınız ama aradığım ucuz bir ilan yazılımı demeye çalışmışsınız, yanlış anlamadıysam.

O işler malesef öyle yürümüyor. Bi' proje yapacaksanız eğer, proje yapın. Proje yapmanın bir maliyeti ve külfeti vardır. Bizde çok ilan, c2c siteleri yaptık. Öyle bahsettiğiniz o rakamlar küçük rakamlar. Bugün bir yazılımcı maliyeti ortalama maaş ve diğer maliyetleriyle 6000tl. Kimse çalışan üzerinden para kazanamasınmı ? Yada freelancer bile olsa asgari ücretle falanmı çalışsın ?

Kümülatife gelirsek eğer ortalama bir ilan yazılımı 2 ay gibi süreye tekabül eder. Ortalama 20+ tasarım ve 45den fazla modüle ihtiyaç bulunur.

1500-2000 tl ye olan yazılımdan neden dosya alamadığını/alamayacağını anlatmak istedim.

Sağlıcakla.
Merhaba güzel insan.

Öncelikle ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Yanlış anladığınız veya benim anlatamadığım nokta şurası. Ucuz kelimesi size göre 2.000 tl ama işin bedeli anladığım kadarıyla 15-20.000 arası. Bende yazılımcı arkadaşın bu tarz bir projeyi kişiye özel değilde 10 kişiye yapıp 10 kişinin faydalanmasından bahsediyorum.

Dolaysıyla yazan yazdığı hizmetin bedelini alırken, kullanıcı makul bir fiyata almış olup projesini hayata geçirebilir. Dahası verilecek teknik destek, sunucu ücreti gibi ek kazançlar ve çok daha önemlisi 10 kişilik mutlu sadık bir müşteri portföyü.

10 farklı proje üretip 10 kişiye verseniz 100 adet sadık müşteri ve sabit gelir şeklinde düşünülmeli diye düşünüyorum. Yanlış düşünüyorsam affedin.

servetese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
limontasarim kullanıyoruz biz çok gelişmiş degil ama işimizi görüyor. Cok detaylı istiyorsanız eğer kmk önerebilirim ama pahalı
Merhaba dostum. Bahsettiğiniz tasarımı inceledim. Ama sahibindenin aynısı olduğu için ilerleyen zamanlarda sorun çıkma ihtimali var diye okudum. Uzman ve bilgili arkadaşlar bu yönde açıklamalar yapmış yoksa benim gördüğüm kadarıyla başarılı ve emek harcanmış güzel bir çalışma. İhtiyacıda karşılar nitelikte görünüyor.

DevOps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
istek/özellik listesi hazır olduğunda özel mesaj ile bana da yönlendirebilir misiniz?
Bilgi vereceğim dostum.