trakus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala daha anlatamıyoruz daha da sana bişe anlatmaya çalışmayacam çünkü sizler olayları sadece sağ sol veya hükümet mühalefet tartışmalarına alışmışsınız sana en baştan beri anlatmaya çalışıyorum ki benim birini savunduğum falan yok. Yine konulardan alakasız değişik olaylar anlatıyon bana ne senin kime video izlettiğinden onun gözünü kapadığından. Sen anlat anlat dur zaten benim yazdıklarımı okuyup onlara cevap vermiyon. Kafanda olanı yazıyon bari benden cevap bekleme sen aklında olan herşeyi yaz bir seferde.
Ben sağ sol muhalefet hükümet tartışması mı yapıyorum.Türkiye'de olan ekonomik krizi hatırlatıyorum.Sorumlusu kim onu söylüyorum.Herhangi bir parti dedim mi? Esasen sen okumuyorsun benim yazdıklarımı.Sadece bu anlattıklarımla alakalı aynı böyle bir olay yaşadım dedim.Seninle aynı tepkileri verdi dedim bunu da mı anlamadın.Madem birini savunmuyorsun benim her söylediğime neden tepki veriyorsun? Şikayet etmek yerine çalışın diyen sensin. Ben de çalışmakla olmuyor sadece diyorum.Hemen savunmaya geçiyorsun.Madem birilerii savunmayacaksın o zaman benim söylediklerimin de karşısında dikilmeyeceksin.Sen Türkiye'de olup biteni anlatırken ben Japonya'yı anlatmadım sana.