Klasik işine gelmeyince savunmaya geçme mekanizması.Geçen sefer bu durumla alakalı aynı senin savunduğuna benzer birisine bir video göstermek istedim.Adam gözlerini kapattı gerçekleri görmemek için.Bu kez sesini duymaya başladı montaj o demeye başladı. Bu konuyla konuşulması gereken çok şey varda.Hiçbiri işine gelmeyecek.Nuh diyeceksin peygamber demeyeceksin.Ya da anlamayamayacaksın o yüzden anlatmak için çok uğraşmaya gerek yok.Sana birileri ben olmam mühim değil anlatsada aynı kafa olacak.Türkiye bu yüzden kaybediyor işte
Hala daha anlatamıyoruz daha da sana bişe anlatmaya çalışmayacam çünkü sizler olayları sadece sağ sol veya hükümet mühalefet tartışmalarına alışmışsınız sana en baştan beri anlatmaya çalışıyorum ki benim birini savunduğum falan yok. Yine konulardan alakasız değişik olaylar anlatıyon bana ne senin kime video izlettiğinden onun gözünü kapadığından. Sen anlat anlat dur zaten benim yazdıklarımı okuyup onlara cevap vermiyon. Kafanda olanı yazıyon bari benden cevap bekleme sen aklında olan herşeyi yaz bir seferde.