Bak ben ne güzel sen ne sorduysan, sen neden bahsettiysen ondan bahsediyorum. Sen daha konuşmayı bilmiyorsun işi sağa sola çekiyorsun çünkü bakıp göremiyorsun. Benim yazdığım onca mesaja verdiğin cevaplarin hepsi farklı ve konuyu saptırmaya yönelik cevaplar bu yazdığında öyle. Benim dediklerimden ne anladın ki ? Bana bişe anlatmaya çalışıyorsun. Sen daha benim ne anlatığımı anlayamıyon ki bana bişe anlatacan. Benim anlatmak istediğim etrafımızda ne olursa olsun kendimiz sorunları üstlenerek başa çıkabiliriz.
Ama senin anladığın ne söyliyim mi "ulan adama bak hükümeti savunmuş dur şuna bişeler yazayım."
Daha kısa yazayım mı ki bunu yazdım zaten.Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor zaten herkes çalışıyor çabalıyor.Bunun neresini anlamadın.Hala daha herkes bir şey yapsın bir şey yapsın.Ne istiyorsun milletten. Bunun neresini anlamıyorsun sen.Herkes senin ne söylediğini anlamış zaten sen o at gözülüğünle baktığın için anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun.Her şey ortada farklı olan ne.Ben anlatıyorum doğru söylüyorsun diyemiyorsun hala daha yok hükümetin suçu yok atv gibi Norveç'te yaşıyoruz ama kimse çalışmıyor diyor.Herkesin görevi var.Hükümetin görevi milletine bakmakla yükümlü hizmet etmekle yükümlü vergi almakla yükümlü ama sadece vergi almakla yükümlü kısmına bakıyor