Benim cihazım da dün geldi teknik servisten.
Aynı cihaz aynı arıza iphone x ahizeden cızırtı gelme sorunu.
Eskişehirde verdim ben geçen perşembe günü, 6 günde yapıldı. buranın servisi de çok kıl. tertemiz çiçek gibi telefonumda çizik arıyor. arkasında kılcal bir çizik bulmuş çizik bu telefon diyor. ışığa tutarak görebildim gözle bile görülmüyor ama işte...
herneyse aldılar yapılmış sorun düzelmiş.
zaten genelde cihazları istabula genel merkeze gönderip yaptırıyorlarmış. bence korkmayın biran evvel verin zira rezalet bi sorun hoparlöre almadan karşındakini duyamıyorsun müzik dinlerken cızırtılı cızırtılı falan. hiç katlanmayın yani.
bu arada batarya olayını keşke ben de deseydim sizin cihazın bataryasını değiştirecekler mi?
Evet değiştiriyorlar bataryayı
Kahramanmaraşta bulunan Pupa servisine gönderseydin keşke. Gayet güzel ilgileniyorlar bir tavsiye üzerine yollamıştım. Telefonun gidip gelmesi 10 gün sürmüştü. Sıfırını yollamışlardı.
Önceden yazsaymışım keşke iş geçtikten sonra yazdım.
yanlış yapmışsın kim bilir kaç günde gelir aynı hatayı bende yaptım garantiye yolladım Allahtan bir arkadaş uyardı bir daha apar topar garantiye gittim telefonu aldım. Sonra doğruuuu Zorlu Center 'a hemen değiştirdiler . Size tavsiyem eğer ki telefonunuza bir müdahalede bulunmamışlarsa İstanbuldaki bir tanıdığınıza gönderin zorluya götürsünler 1-2 günde sonuçlanır
Telefon yurt dışı olduğu için apple merkezinde geçerli değil sadece yetkili servislerde