Merhaba, evimde 2,5 yıldır superonline internet bulunuyor (öncesinde 2 yıl kullandım, o kampanya bitince) 11.09.2018 tarihinde bana telefonum üzerinden ulaşarak kampanyanın bittiğini ve yenilemek isteyip istemediğimi sordular benimde birden boşluğuma gelmiş, 11.09.2020e kadar olan taahhütü onaylamışım. Türknete geçmek istiyorum fakat sorularım var
Ceza olarak ne kadar öderim sizce? tecrübesi olan var mı?
Merhaba ,
taahhut cayma bedeli şuan kullanmış olduğunuz paket ücretine göre farklılık gösterir bunu net öğrenmek için superonline müşteri hizmetlerini arayıp kullandığınız internet paketinin taahhutsuz ücreti ne kadar öğrenip ödediğiniz tutar ile arasındaki farkı kullanım süresine göre çarpıp öğrenebilirsiniz.
Yanlız nacizane tavsiyem eğer turknet ' e geçmeye karar verirseniz kullandığınız internet paketini kapatmadan geçiş yapın çünkü bulunduğunuz bölgede port problemi olabilir yakın zamanda başıma geldiği için sizi uyarmak isterim.
birkaç ay önce bende superonline den turknete geçiş için başvuruda bulumdum 35 mbit internet bağlayacakları ve 6 iş günü içinde bağlantının aktif olacağını belirttiler yaklaşık 2 ay port yok diye oyaladılar sonra adsl bağlayalım dediler bende tamam dedim ancak adsl için bile port ayarlayamadılar, bu sebeple bi süre sonra başvurumu iptal ettirip tekrar superonlineye geçmek durumunda kaldım ve
bu işlem sonucunda yok yere 200 TL zarar ettim
Eğer başınıza boyle birşey gelirse hem ceza yersiniz hemde tekrardan superonline vb. bir yerden hizmet almak zorunda kalabilirsiniz bilginize.
Geçiş yapacaksanız önce turk.net e başvurun bağlasınlar bi süre kullanın memnun kalırsanız ondan sonra eski internetinizi iptal ettirin.