Valla dünya kadar borcum olsada memnunum çünkü hepsi benim sorumluluğum sizlerde öyle düşünmelisiniz.
Türkiye'de şartlarda başarılı olamayıp suçu devlete atmanın bi anlamı yok. Mutlu olanlar mercedes ile gezenler trilyonluk evlerde oturan insanlar var bu adamlar bu ülkede başarılı olmuşlar. Çalışmışlar, üretmişler, ihracat ve ithalat yapmış bişeler yapmış yani bu adamlar. İsyan etmek yerine daha çok çalışın.
Evet bu ülkedeysen biraz daha çok çalışman lazım ama özünden vazgeçmekten iyidir daha çok çalışmayı düşünün buralardan gitmeyi değil.
Güzelce okudum suç devlet değil demişsin.Ayrıca benim yaşım bundan önceki hükmeti görmeye yetti rahat ol.Benim babam işçi emeklisi ama 2 çocuğunu evini alıp evlendirip ikisinide üniversitede okuttu.2003 den sonra emekli oldu adam hala çalışıyor neden bahsediyorsun sen.Demek ki insanlar zaten gerektiğini gerektiği gibi yapıyormuş.Hükümeti koruyacağım diye bu kadar yordam değiştirilmez.İlk önce hükümet kendini düzeltecek biz değil.Yüzlerce firma battı belki binlerce yılbaşından sonra daha binlercesi batacak.Her iş veren kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor ayakta kalmak için işçi çıkartmamak için demek ki neymiş herkes bir şey yapıyormuş.Suçun %99 u da hükümette.İnsanlar reaksiyonda gösteriyor çocuklarına istediği şekilde yaşatamıyor da .Bunları yaşamayan bilemez
Demek ki okumayı çok bilmiyon, yaninda birileri varsa birde onlardan okumasını iste. Bu üste ki mesajımda devletin bir suçu yok gibi birşey yazmıyor sen görmek istediğini okuyon. Sanırım bahsettiği "Türkiye'de şartlarda başarılı olamayıp suçu devlete atmanın bi anlamı yok." bu cümle. Bak türkçe anlatıyorum suçu devlete atmanın anlamı yok diyorum. Güzelce okuyor musun ? Hükümeti falan savunduğum yok. Hele yordam değiştiğim hiç yok. Ama sizler at gözlüklerinden okuyamıyorsunuz ilk önce onları çıkartın. şimdi ki dönemde çalışıp 2 çocuk evlendiren adam yok mu ? oalylara objektif bakın