Konsolos greencard kazandigimi soylemisti ancak pasaporta 3 aylik bir vize basildi, o vize bittikten sonra tekrar konsolosluga gidersem asil 10 yillik vizeyi basarlar mi? yasim 16 bu arada pek bilgim yok.
bak guzel kardesim, amerikaya vize alirken egitim suresi kadar vize verirler genelde. 1 yilsa bir yil 3 aysa 3 ay. sen eger green card kazandiysan, o karti almanin birsuru islemi var. ama, bu islemleri baslatirsan, seni ulkeden gonderemezler. Green card sureci boyunca orda kalabilirsin. sonucunda kartinida alacagin icin sorun olmaz. Ama 16 yasinda bunlari yaninda ebeveynin olmadan yapamazsin. o yuzden en mantiklisi bir avukata danisman. Eger profesyonel destek istersen Amerikadaki hukuk firmamiz araciligiyla yardimci olabiliriz. Mesaj atarsin istersen.
he eger ben green card disinda bir sekilde kalmak istiyorum dersen, git polise ve ailenin ulkende sana siddet gosterdigini uydur ve iltica yapmak istediginisoyle. bu iltica sureci en az 2 yil surer o sure icindede hemoturma hem calisma hakkin oluyor eger badvurursan. Hatta sana koruyucu aile falan bile verebilirler