UGUR389253 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkür ederim birincisi ben burda ticaret konusu acmadim ve instagramla alakali olduğu için buraya konu actim ve forum kurallarinda gunde sukadar konu acabilirsiniz diye birsey gormedim sadece piyasayı ogrenmek amacim zaten sayfami sanmıyorum daha once actigim konularda istediğim cevaba ulasamadigim ve konumuz yukarıya tasiyamadigimdan tekrar konu acma gereksinimi duydum ve zaten sıkıntılı birsey olsa moderatör arkadaşlar gerekli uyarıyı verir bana neyse tekrardan yorumunuz için teşekkür ederimiçin

Zaten ben de onu söylüyorum, bu bir ticaret konusu değil. 'Sosyal Ağlar' başlıklı alana konu açın. Burası 'Ticaret' başlığı altında 'İnstagram' bölümü. Buraya sadece ticaret ilanları açılır. Bu bölüme özel kuralları okuyun. Ticaret ilanları açıldığı için tek konu açılarak onun altında yapılması söyleniyor. Sizin konunun zaten yanlış yerde. Sosyal Ağlar bölümüne konu açın!

Ayrıca konuyu yukarı taşımak için bir yorum atmanız yeterli, konu en üste çıkacaktır. Nasıl yapamadınız bilmiyorum