Bu kadar stress yapmayin. Zamaninda suan yasadiginiz durum icin onlemler dusunup bu onlemleri alsaydiniz en azindan ana paranizi korumus olurdunuz. Sadece analize odaklanip onun uzerinden giderseniz malesef zarar edersiniz. Analiz kadar stratejide onemli. Kabataslak alip bekliyim cikinca satiyim diye yatirim yaparsaniz terste kalmamaniz icin bir neden yok. Once ana paranizi korumaya sonra kazanmaya odaklanmaniz lazim. Trade yapmayacaksabiz coin borsasi her zaman risklidir. Bitcoin 25.000 e de duase benim kasami sarsmaz neden? Ona gore onlemlerimi aldim. Analiz kadar stratejide onemli bu iste. Kendi stratejinizi gelistirin. Yada bu isi profesyonel olarak yapanlardan destek alin. En onemlisi ise kaybetmeyi goze alamayacaginiz para ile bu islere girip kendinize stress yaratmayin. Yaktim sigarami izledim btc nin dususunu usdt ye de tl ye de gecmedim. Her zaman yaptigim seyi yapmaya devam ettim. Btc ne kadar dustu? %14. Btc duserken ben zaten btc bazinda %14 kar ettim. Etkiledimi dusus beni? Tabi ki hayir. Kendi stratejilerinizi gelistirin analizlerinizi yapin ve en onemlisi disiplini kaybetmeyin. Cok uzun yazabilirdim fakat mobilde zor oluyor. En onemli sey disiplin ve kasa yonetimi. Bunlari iyi yapmalisiniz. Yaparsaniz sigaranizi yakip izlersiniz yapamazsaniz kayiplariniz icin yakinirsiniz malesef. Kaybeden arkadaslara gecmis olsun. Biraz beklemeniz gerekecek eski degerine ulasmasi icin.