Merhaba arkadaşlar, tekrar smm panel işine girmeyi düşünüyorum eski scripti kullanmak istemedim ve kendime basit yeni script yazdım.
10 Kişiye Ücretsiz Smm paneli + Barındırma hizmetini sunucam fakat kullanacağınız scriptte sadece benim sitemden api çekebileceksiniz. Fiyatları piyasada ki diğer panellerin altında tutmaya çalışacağım.
Ortalama fiyat bilgileri uygun görülen kişilerle paylaşılacaktır.
- Dosya teslimatı yapmıyorum dosyaları ben barındırıcam.
- Başlangıç olarak 10 kişiyle çalışılacak
- Trade Puanı +10 ve en az 6 Aylık üye olan kişilerle çalışıcam.
- Size ihtiyacınız olan bütün servisleri en uygun fiyattan sağlicam.
Panel Özellikleri ;
- Kategorileri ve servisleri pasif yapma
- Api ekledikten sonra otomatik panel üzerinden servislere ulaşıp servis ekleme
- Önyüz'ü tamamen güncelleyebilme
- Payamar / Paywant / buypayer / Shopier entegresi. Shopier kullanılması durumunda bakiyeyi manuel eklemelisiniz.
- Sitede Yeni Siparişler , Destek , Servisler, Giriş Bölümü, Kayıt Bölümü ve Bakiye bölümüne sınırsız duyuru ekleyebilme.
- Eğer sipariş girilmiyorsa otomatik servisi pasif yapma ( Böylece arada girip pasif olan servisleri aktif yapacaksınız boşa sipariş düşmeyecek)
- Dışarıya api sağlama -> Servisler/Sipariş durumu/Sipariş Alma/ Bakiye
- Sipariş ayarlarını düzenleyebilme
Ve klasik smm panel özellikleri mevcuttur. İptal durumunda bakiye iadesi / Kısmi gönderim durumunda kalan bakiye iade - Destek talebi vs vs
KENDİ DATASI OLUP UYGUN FİYATTAN SAĞLAMAK İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇEBİLİR.
Çalışmaya başlayacağımız kişiler ilk başta 100TL apiye para yatırmaları gerekmektedir.
Neden apiye para yatırıyoruz?
- Smm panel işletmek için apiden sipariş vermelisiniz ve verilen siparişlerin fiyatı bakiyenizden azalır.
Neden 100TL Yatırmalıyız?
- Hosting'de smm panel kullanmayı tavsiye etmiyorum ve kendimde kullanmıyorum. 10 kişiye kurulacak smm paneller için sunucu alınacak ve Api için giderler yapılacak.
Aylık mnimum 100TL ödeme yapabilecek ve daha önce bu işi yapmış bilgili kişiler ile çalışmak istiyorum. Saatlerce smm panelin nasıl çalıştığını, müşteriyi nereden bulacağını anlatamam. Panel için sadece teknik destek sağlanacak herkes aynı paneli kullanıyor yeni özellik gerekirtiğini düşünürsem yazıp güncellerim. Kişiye özel Güncelleme yapılmayacaktır.
Not : Paywant/payamar/buypayer üyeliği olan kişiler ile çalışmayı düşünüyorum.
Not 2 : Yaptığınız 100TL ödeme benim sitemde bakiyeniz olacaktır oradan kullanabileceksiniz. 100TL + Alan adı gideriniz olacaktır.
Demo :
TIKLAYIN
Kullanıcı adı : mehmetmasa
Şifre: mehmetmasa
Admin demo : Bilgileri Pm İsteyiniz
Paneller tahmini 3 gün sonra teslim edilecektir. 3 Gün içerisinde son kontroller, kurulumlar ve api sağlayıcısı ile anlaşmalar yapılacaktır. Ayrıca anlaştığımız kişilerin domain ayarlamaları olacaktır.
Ödemeyi yapmadan yer ayırtma gibi bir durum söz konusu değildir. Konu yanlış yerdeyse özür diliyorum nereye açmam gerektiğine karar veremedim adminler taşırlarsa sevinirim