pullbiber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özelge kişiye veya kuruma değil duruma özeldir.
Eğer bir durum anlatır özelge isterseniz o durumu açıklayan bir cevap alırsınız ve bu duruma özeldir EVET. Ancak kendi durumunuzu anlatıp nasıl yol izlemeniz gerektiğini sorarsanız alacağınız cevap bizzat size verilmiş cevaptır ve size özeldir.

fairybarbara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen kendine müslüman işte. Bilgi vermiyor.
Buradan nasıl özelge yazdınız ne cevap verdiler şeklindemi araştırma yapmaya çalışıyorsunuz, ilkokulda dilekçe yazmayı öğretiyorlardı bizim zamanımızda kalktımı o dersler? Bir dilekçeyi nasıl yazacağınızı bilmiyorsanız mali muşavirinize yazdırın oda bilmiyorsa bence o mali müşaviri değiştirin.

Bakın ben şuna dayanarak böyle fatura kestim diyebilirsiniz incelemeye girdiğinizde, şu kişiye şöyle yanıt verilmiş bende bu kapsamdayım diyebilirsiniz. Ancak hiçbir memur sende haklısın demeyecektir size NEYE DAYANARAK bu şekilde yaptın diyecektir. Bu sebeble kendinizi garanti altına almak için KENDİ ADINIZA özelge istemelisiniz.

Saçma sapan bencillikle suçlanmamıda anlayamadım 2 yıldır arkadaşlar bugun olmazsa yarın sizede sıra gelir diyorum, özelge isteyin rahatlayın diyorum ve benmi bencilim? Bunu kim diyor? 3 önce kayıt olmuş bir üye HADİ ORDAN