Hocam 4 yıldır Citroen C3 kullanıcısıyım fakat DS serisi hayranıyım ve yakın çevremde sadece bir arkadaşımda var, model aynı sizin araçtan, konunuzdan sonra kendinisi arayıp sordum, böyle bir sorun yaşamamış ve 15 bin tl çılgınlık gibi tepki verdi ve kendinisi 3 depoda bir würth enjektör temizleyici kullanıyormuş, başka marka hiç kullanma sakın dedi, bilmiyorum. Bende ürünü bir kez kullanıyoruz zannediyordum ama 3 depoda bir kullanılıyormuş, öğrenmiş oldum.

Ustamızda aynı zaten.
Benim C3 aracımda bir ara yakıt aldığım petrol istasyonu değiştirdikten 2 depo sonra arıza ışığı yakmıştı, araç garantili olduğundan servise gitmiştim ve çok aşırı fiyat çıkarttmışlardı. Depodaki korozyondan tutunda, enjektröler ve yakıt pompasına kadar değişecek gibi şeyler söylediler, bende sizin gibi normal bir sanayideki güvendiğim motor ustama gittim ve sadece 60 TL olan ve petrol istasyonu marketlerinde de olan würth markalı dizel enjektör temizleyici al ve depoya dök, üstüne depoyu fulle bas gaza yüksek devirde 15-20 dk. gez dedi ve dediğini yaptım, sonraki depoyu dolduktan 50 km sonra arıza ışığını ustam söndürdü, o zamandır bu zamana kadar hiç yanmadı, artık petrol istasyonu kesinlikle değiştirmiyorum, Citroen motorundan anlamayan ustalar genellikle işi zorlaştırır ve aracı kötülerler, takılmayın, 15 bin TL ye 2 kere motor rektifiye yapılır yani saçmalamışlar. Aracınızdaki turbo hortumu ucunda turuncu contanın olduğundan emin olun, o contayı işi bilmeyen ustalar söküyor, işe yaramaz diye fakat çok fazla işe yaradığını servis uygulamalı gösterdi ve 150 TL aldı

fakat aynı conta piyasadaki parçacılara sordum 10 TL dediler, servis kazığı yedik yani anlayacağız, yoksa hemen tedarik etmenizi tavsiye ederim. Aracınız benziyse enjektör temizleyicinin benzine özel ürününü almaya dikkat edin, benim araç dizel.