Hocam neymiş problem bizide bilgilendirir misiniz
Açıkçası problem ile ilgili bende bir şey bilmiyorum. VDS firmasından şüphelendim. Exen hocam olayı çözerken bir kaç ip buldu ama girdiğim vds ip ile aynı değildi. Fakat şöyle ki, sistem alt yapısı değiştiriyoruz dediler ve ben 3 gün vds hiç giremedim. Daha sonra çözüm olarak sizi yine eski makinanıza aldık dediler. Giriş yapabildim ama ya aynı gün yada ertesi gün hesabım çalındı.
Vds yi sizi kesintiye uğratmadan farkettirmeden klonlayıp giriş yapabilir
Aynen hocam bende ondan şüphelendim çünkü sistem alt yapısı değiştiriyoruz dediler ve ben 3 gün vds hiç giremedim. Daha sonra çözüm olarak sizi yine eski makinanıza aldık dediler. Giriş yapabildim ama ya aynı gün yada ertesi gün hesabım çalındı.
hocam benim basima geldi bircok hesapta ama instafly kaynaklı degil sms onayini free bir siteden yapiyordum ordan oldugunu farkettim.Eger öyle birsey yapiyorsaniz kesinlikle o sebepten calinmistir.
Hayır hocam ben hiç bir hesabım için aracı firma kullanmam. Kendi numaralarımı kullanırım atkif kullanılan numaralar.
Hocam instafly hesabım değil ama bir çok hesabımı ele geçirdiler VDS den giriş yaptığım yerden. Hizmeti hangi firmadan alıyorsunuz PM atarmısınız acaba?
PM ile dönüş yapacağım.