SametAkkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kısmen haklısınız ama gözden kaçırdğınız bişey var. Bütün ülke borç batağına sağlanmış durumda. En son bedelli askerlik diye milleti 15 biner daha borçalndırdılar.

Ben 30 yaşındayım herhangi bir birikim yapamıyorum ve evlenemiyorum. Evlensem bile bir aileye bakacak kadar gelirim yok.

Sizin için havalar belki hoş olabilir ama ben yıllardır bu şekilde kıt kanaat geçiniyorum 950 TL kiram var 50 metrekare 2+1 de oturmama rağmen..
hocam benim için havalar hiç hoş değil. 15 bin olsa neyse ben üniversite zamanında ek gelir için yaptığım bir iş yüzünden 84 bin vergi cezası aldım. Daha sonra yapılandırdık bunu her ay 1400 lira sadece buna ödüyorum. kiram 650. bende senin yaşlarındayım ve şu an 3 iş yapıyorum günde 5 saat falan uyuyorum. aynı şekilde 5 yıllık kız arkadaşım var ama evlenemiyoruz yine maddi durumlardan. Ancak bunu suçu devlet veya bulunduğumuz toplum değil biziz. Bu durumları devlete millete babamızdan para kalmamasına yorarsak işimiz yaş bundan sonrada düzelmez hiç bir şey. Daha çok çalışıp düzeltmeye bakmak lazım kendimize güvenmemiz lazım.