Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değişiklik olacağını bende sanmıyorum böyle bir problem olduğunu düşünen arkadaşlar yok gibi, nedense bunu tek ben düşünmüşüm gibi bir kaç yiğit bekliyordum yaparsak iyi olur diye. Ama google ın sanki avukatları burada toplanmış durumda 3-5 sene sonra forumda ağlar millet konu açar. Size herşey müstehak beter olun

Bu gidişle internetteki bütün büyük kullandığımız şirketlerin hepsi yabancı olacak buna haber siteside dahil. sahibinden yerine facebook un google ın servislerini kullanıcaz.Ciceği facebooktan sipariş edicez. Yemeği facebooktan alıcaz.Gerçi o şirket zaten satıldı.

Translate servislerin iyileşmesi ile yabancı siteler türkçe versiyonlarını açacak yok olacaksınız webmaster kardeşlerim hiç bir şeye sesinizi çıkarmayın youtube da takılın.
Müstehak?

Hocam madem bizi itham ederek böyle şeyler yazacaksın bizide alıntılada görelim cevap verelim. Haberin var mı bilmiyorum fakat internetteki bütün büyük şirketlerin hepsi yabancı. Sahibinden'i sen biliyorsun ben biliyorum. Dünyada Amazon öter, E-bay öter, Alibaba öter.

Konuyu saçma sapan milliyetçiliğe sürüklemene gerek yok, sana diyoruz ki gereksiz bir şekilde Google'ın reklam politikasını değiştirmeye kafa patlacağına oturda yerli bir arama motoru yap. Yoksa 25M yatırım almışta başlamış, onu geçemizmişiz. Geçemiyorsak, yerlisini yapamıyorsak. Kimsenin düşüncesine saygı duymayacaksan, sende kendi ağzınla bu alıntıladığım mesajın başında "değişiklik olacağını bende sanmıyorum" diye yazmışken soruyorum sana bu konuyu neden açtın?

Öyle bir şeyler yazıyorsun ki biz Google'ın köpeğiyiz sanki, ayıptır yapma. Sana olanı söylüyoruz. Yapabileceğin şeyler var, yapamayacağın şeyler var. Dünyanın gerçekleri var, hayaller var. Konu senin istediğin doğrultuda gitmedi diye konuyu saçma noktalara çekip büyük bir şirketin politikalarını sana açıklamaya çalışan insanlar için yok ona müstehak, buna laik iğneliyorsun kafana göre. Nasıl bir idolojik karmaşa içerisindesin anlayamadım ben seni.

Çok ilginçsin valla.