Merhaba yaşadığım bir olumsuzluğu aktaracağım.

Cuma günü trendyoldan 500 liralık kıyafet alışveriş yaptım. Trendyol ürünlerini aras ile gönderdiği için pazartesi adresime gelmesi gereken ürünlerin saat 18.02 de şubeden tanımadığım bir kişi hatalı bir cep numarası ile teslim almış, bana gelen mesajda öyle diyordu. bunun üzerine önce trendyol ile konuşup durumu anlattım onlarda ürünler teslim edilmezse, zararımı karşılanacağı söylediler.Neyse dedim aras kargo telefonlarına mesai saatleri dışında genel merkeze bağlanmıyor. Bugün sabah erkenden önce genel merkezi arayıp bir kayıt aldılar, ardından şubeye gidip yetkili biriyle görüşmek istedim. Arka masada oturan yetkili bir bey nasıl olurda kargonuz farklı bir isme teslim edilir diye, kalktı geldi. Orada biraz oyalanan personel bilgisayar,telefon derken sonra arkadan benim olan koliyi aldı geldi. sistem hatası öyle düşülmüş denildi ürünlerimi aldım. tabi ortada bir art niyet olduğunu düşünüyorum. bana sıfır bir cep telefonu gelseydi acaba bu kadar şanslı olabilecekmiydim. biraz evelde sabah oluşturduğum şikayet kaydı ile ilgili genel merkezlerinden bir bayan aradı, biz kontrol ettik ürün doğru kişiye felanca saatte verilmiş, kayıtları izledik diyor bana. halen verdiğim şikayeti doğru anlayamamış. ondan öncesine baktınız mı diyorum. yok ama bu tür hatalar olabiliyor, sistemden kaynaklı diyor çok pişkin ve hiç haz almadığım bir konuşma oldu. sizin şirketinizde neler döndüğünden haberiniz yok diyip, kapattım. 3 maymun oynuyorlar.