Kartal Topselvi merkez taksi durağıyla 4 yıldır sağa sola gideriz. Abilerin hemen hepsini tanırım muhabbetim de az çok var. Bir kez olsun bu tür olaylara karıştıklarını ne gördüm ne duydum.

Her bindiğimde de bu muhabbeti bilerek açıyorum. Genel cevap "Herkes rızkını kazanır" oluyor. Bak böyle yap canımı ye. Yemin ederim uberi siler atar bu kafa yapısı fakat işte bunun ve bunun gibi magandalar ortalığı mahvediyor.

Burada taksici bir üye vardı hani canı pahasına onları savunan gelir birazdan dikkat edin

İşini layığıyla yapan %10 dışında hepsi psikopat. (minibüsçülerinde de hemen hepsi)

zafer84 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul'da 18 bin ticari taksi 50 bin kadar taksi sürücüsü var. Bu kadar kalabalık meslek grubunda münferit olaylar üzerinden koskoca taksi sektörünü karalamanız doğru değil. Bu işi ahlakıyla, namusuyla, hakkıyla yapıp evini geçindiren, çoluk çocuk okutan binlerce insan var.

Hastasına taciz eden doktor var.
Vatandaşa şiddet uygulayan polisler var.

Bir çok meslek grubunda iğrenç durumlar var, gidin onlara sarın.
Korsan taşımacılığa zemin hazırlayan çoğu asparagas haberler ile Taksi sektörünü itibarsızlaştırma operasyonlarının parçası olmayın.
Vebal alıyorsunuz, bu ağır bir şeydir.
Bu yorumu ciddi ciddi siz mi yazdınız. Birçok meslek grubunda iğrençlikler var da konumuzla alakası nedir. çevir 10 taksiden en az 7 sinin srcsi yoktur onu geçtim psikoteknik alan kaç taksici tanıyorsunuz. ek iş olarak gece çalışmayan kaç kişi var.

Onu geçtim bir plakanın 4 milyon tl olmasının sebebini bana açıklar mısınız.

Bu kadar değerli bir piyasada niye denetim yok çünkü yaygınlaşsın daha çok plaka kiralayım değil mi.

Hadi canım burada kimse çocuk değil.