Adwords e para harcayan adsenseye harcar artar yani . git yandex kullan dermi demezlermi bilmiyorum . Ben başaracağım demiyorum ben ortaya bir fikir attım bu hukuki olarak oluyor mu devlet bu şekilde bir düzenleme yaparmı onun araştırmasındayım. Bir yoldan birilerine ulaşıp oluyorsa bu olayı yaparsak iyi olur diye düşünüyorum. Benim adwords ten etkilenen hiç bir sitem yok bu arada.
Milletin iyiliği için bir şey yapalım diyoruz sudan sebeplerle google adına konuşup olmaz bu işe getiriyorsun biz bir yapalım da böyle bir şey bakalım yandex e mi git diyor napıyor görürüz.
Sudan sebepler? Benimde ne Adwords reklamım var nede Google'da başta olan bir sitem. Hocam afedersinde ben Google'ın avukatı değilim, ben sana dünya devi bir şirketin çalışma modelini anlatıyorum ve Türkiye'yi bağlayan buradaki bir kurumun veya kuruluşun buna müdahale edemeyeceğini aktarıyorum vakit kaybetme diye. Sen duygusal yapıyorsun yok milletin iyiliği için vs, o zaman ben milletin kötülüğünü istiyorum öylemi? Doğruya ben her zaman haksızım hep boş konuşurm en iyisini siz bilirsiniz tek milletin iyiliğini siz düşünürsünüz. Valla hocam neyse sen uğraşmaya devam et, belki yaparsın. Belki dediğimde %0.000000000000001 ihtimalle. Güzel oran yinede en azından 0 değil.