Bu sadece com.tr de geçerli olucak, btk düzenlemesi mi bir şey adı aklıma gelmedi ondan yasa dedikde yasa değil. Nası ki o vergi vermeyen siteler engellendi geçmezse engellenir olur biter. Google ın bu düzenlemeyi yapması zor değil.
Hocam Google'ın bu düzenlemeyi yapması zor değil zaten, Google istediği düzenlemeyi ne zorlukta olursa olsun 1 saat içinde yapar istedikten sonra. Ama Adwords gibi milyar $ ile ifade edebileceğimiz paraların döndüğü bir servisi hiç kazanç elde edemeyeceği şekilde düzenleyeceğini hiç sanmıyorum, ihtimal vermiyorum. BTK'nın buna müdahale etmesi imkansız, tr uzantılı domainler içinde olsa müdahale edemez bu tamamen Google sonuçları ile alakalı BTK anca sitelere Türkiye'den erişimi engeller onunda çözümü basit yeni domain alıyorsun site dosyalarını oraya kopyalayıp devam ediyorsun 5 dakikalık mevzu. Google'ında böyle bir düzenlemeye gitmeceği, gitme ihtimali bulunmadığını düşünüyorum. Google'ın en büyük gelir kaynaklarından birinden söz ediyoruz. Adwords'ün sadece Türkiye ayağında bilmem kaç bin çalışanı var, imkanı yok yani.