Arkadaşlar elimde compaq mini bilgisayar var windows xp işletim sistemi yüklü 160gb hdd var içinde. Özellikle sürekli makale yazacak arkadaşlar dışarıda kafede vs. otururken boş durmamak adına tercih edebileceği bir bilgisayar. Bilgisayarın ilk alıcısıyım, vakti zamanında şimdinin parasıyla 750tl gibi bir para vermiştim ve verdiğimle kaldım. Sürekli kullanmadım, daha kaliteli bir bilgisayarım olduğu için onu sadece sunumlara gittiğim zamanlar kullanıyordum. Artık sunum işlerim olmuyor hani işime yaramıyor kenarda köşede kaldı, letgoya koydum satamadım. Bir de şansımı r10'da deneyim dedim

Bilgisayarın özellikleri;
1gb ram
160gb hdd
256mb ekran kartı
3 saatten fazla giden batarya. (alıyorum peş peşe 2 film seyrediyorum.)
Fanı yok, bir bilgisayara göre aşırı sessiz çalışır.
Hoparlörü bir telefondan fazla ses çıkartıyor.

Not : mini bilgisayar olduğu için ekranı küçüktür bu sebeple yakın gözlüğü kullanan, ufak yazıları göremeyen arkadaşların almaması tavsiye edilir. Çünkü yazılar küçük olduğu için biraz seçmesi de zor oluyor

Bu bilgisayara 500Tl istiyorum kargo dahildir pazarlık payı vardır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

(resim bana ait değil bilgisayar modeli bundandır öyle tam bilmediğim için resmini buldum ekledim, telefonumun arka kamerası bozuk kendim çekmedim)