Merhaba arkadaşlar, ilgilenemediğimizden dolayı dilekçe kategorisinde bulunan sitemizi satmaktayız.

Site adresi: PM ile.
Site için istenilen fiyat: 2500 TL
Site kategorisi: Dilekçe ve CV,
İçerik sayısı: 649
Site adresi: pm ile verilir.
Sitenin aylık getirisi: hiç ilgilenemediğimizden dolayı aylık 70- 100 TL aralığında.
Sitenin açılış tarihi: 3 yıl 10 ay
Günlük hit sayısı: İlgisizlikten dolayı 300- 500 arası
Ziyaretçi kaynağı: Google
DA PA değeri: 19,22
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: sınır yok
Hosting dahil midir: 1-2 hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Reklam verilmiş link var mı?: Yok

İlgilenemediğimizden dolayı sitenin hiti ve geliri düşmektedir. Güncel şekilde içerik girdiğimiz zamanlarda 2 bin, 2,500 arasında günlük hit olmaktadır. Bu hit sağlandığında ise günlük 15, 20 TL aralığında para getirmektedir. 20 TL para getirdiği günler de bulunuyordu fakat ondan sonra adsenseyi değiştirdiğimizden dolayı ona dair görseller yok. 2 bin hite 15 TL getirdiği görseller aşağıda bulunuyor. Çok fazla ilgi isteyen bir site değil. Domain yaşı çok eski olduğundan belirli bir süre düzenli içerik girişinden sonra diğer yazılar direkt olarak üst sıralarda çıkıyor.

Sitenin yaşının 4 yıla yaklaşması ise, yeni yazılacak olan yazılar açısından da büyük fayda sağlayacak ve erken sürede üst sıralara çıkmanızı sağlayacaktır. SEO işinden anlayan arkadaşlar domain yaşının etkisini bilirler.

Site gayet temiz ve kategorisinde ilerleyebilecek bir sitedir. Son 1 yıldır pek ilgilenemedik hele son 5, 6 aydır neredeyse hiç ilgilenmiyorum. Vaktim olsa satmam kendim ilgilenirim çünkü havadan çok rahat para getirebilen bir sitedir.

Adsense Geliri

Geçen ay 64 TL,

1 Ekim 2017'den beri 1401 TL, (Ondan önce başka adsense hesabında olduğundan kayıt yok) Açıldığı günden bu yana yaklaşık 4 yılda 8,9 bin TL getirdi.

[IMG][/IMG]

Son 1 yıllık kullanıcı sayısı