Reigins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google cloud hesapları hiçbir zaman 150 - 250 tl ye saıtlmaz. Çünkü o kadar kazandırması 1 hesabın çok büyük bir risktir geneldede kazandırmaz zaten. Google clouda 150 200tl verecek adam bil ki google cloudla işi yok demektir google cloudu referans göstererek google üzerinde çok daha büyük işlere imza atmak isteyen kişidir. Yani burada detayları vermiyim googleda öyle sistemler var ki sadece 1 gmail hesabından 60 - 70 bin tl kazanabilirsiniz. O yüzden o hesabın sağlam bir onay alması için google cloud , google play , vs gibi google merkezli uygulamalardan tam not alması gerekmektedir. Dolayısıyla google cloud sistemine 150 250tl verende mutlaka olacaktır ama ayda yılda 1 defa. Sürekli bir alım 1 haftayı dahi geçmez. Bak mesela ben 3 aydır nerdeyse hergün hergün cloud hesapları satın alıyorum 40 50tl den. Bugün görüyorsun 75tl den cloud satılır diyorum neden ? Çünkü google merkezli yapılan güncellemede makina açma vs. gpu tarzı üst merkezli istek sunucularının açımı zorlaştı ve kazandırmamaya başladı dolayısıyla kazanan varsa buyursun gelsin alsın diye hesapları satmaya çalışıyorum. Yarın bu problem düzeldiğinde hesap alımına tekrar devam edeceğim ticaret işi böyle yani.

Birde mantıken bakıldığında sanal kartı bankandan açıyorsun içine koyduğun parayı 15 dakika içinde geri alıyorsun. Bu hesaplarında 150 250tl olması bana biraz mantık dışı geliyor nedense.Alan olursa benim işime gelir şuanda google cloud açma konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama mantıken yani verilmez bu paralar. 1 hafta verirsin 2 hafta verirsin 3.hafta tamam artık dersin uzun süreli olmaz yani.

Merhaba
Sizinde zaten yazınız içerisinde söylediğiniz gibi şu anda hesap açmak o kadar zorlaştı ki, işte bu yüzden yarın bir gün 150 veya 250 TL'ye satan insanlar görürseniz şaşırmayın diye yazıyorum.

Bende her gün onlarca goole cloud hesabı alıyorum ama şu anda inanın k altından daha değerli google cloud sağlam hesaplar.