Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu veya buna yakın olabilir hocam, en son 40 tl gibi bir ücret ödüyordum güncele dikkat etmedim.

Benim iş yerimde telefon hattı yok. Pos cihazının içerisinde turkcell hat var, bana söylenen aylık ücreti o hat için ödediğim yönünde. Açıkçası sözleşmede nasıl geçiyor bilmiyorum.

Normalde pos için telefon hattı olması gerektiği ve bu ücretle onu çözdüğüm için açıkçası ekstra maliyet gibi düşünmüyorum. Elbette daha cazip kampanyalar da olabilir.

Fakat mesajlarımdan da anlaşılacağı üzere yerine göre küçük, yerine göre orta düzey ticaretler yapıyoruz. Yani esnafı gömme gibi bir derdimiz yok.

Yıllar öncesinde kredi kartı ilk kullanıldığı dönemlerde benzin istasyonlarından yakıt alırken kredi kartına sıfır komisyon mu diye soruyorduk, günümüzde öyle bir durum yok. Yani günün getirdiklerini takip etmek esnafın da görevidir. 50 metre aşağıdaki dükkan komisyon almıyorken, bu taraftaki alıyorsa sonrası için tercihim bellidir.
Artık var😊
https://eksisozluk.com/kredi-karti-i...3552?a=popular