n11.com'un sahibi olan Doğuş Grubu zaten 2013 yılından beri yandaş firma.. Holding CEO'su Ferit Şahenk ara sıra çıkıp Tayyip şöyle iyi, Tayyip böyle güzel diye yalakalık yapar durur..
Devlet ihalelerini de siler süpürür sürekli bu Doğuş grubu
2013 yılında yandaşlığa adım attığı günler çok şaşırmıştık, ulan koskoca Doğuş grubu bile paranın esiri oldu gitti teslim oldu falan diye konuşurduk..
Başta NTV olmak üzere Doğuş grubuna ait şirketlerde çalışan personel de şu son 5 yılda yavaş yavaş değişti, bütün köşe başlarına malum partinin şakşakçıları yerleştirildi..
Bu son olayı sadece bir tesadüf, bir yanlış anlaşılma olarak görmek saflıktır, fazla iyi niyetliliktir.

Sorun aslında o değil, bilinçli vatandaşların bu zamana kadar zaten neden bu siteyi kullandığı İlk çıktığı zamanlar n11.comu kullanmışlığım oldu fakat uzun süredir kullanmıyorum..
Yaklaşık 5 senedir de NTV izlemiyorum, çok nadir, ara sıra denk gelirse 3-5 dk bakınıp değiştiriyorum.
Eskiden CNBC-e vardı, o da bu Doğuş grubuna aitti. CNBC-e ve e2 kanalları kültürel ağırlıklı, güzel kanallardı.
Fakat yandaş olduktan sonra malum izleyici kitlesi bayağı bir değişti Doğuş grubunun, haliyle kültüre falan da gerek kalmadı ki bu kanalları da kapattılar Benim için de Doğuş grubu bitmiş oldu.