Selamunaleyküm arkadaşlar,
Pinterest ile yaklaşık 3, 4 aydır kazanç sağlıyorum. Başımdan geçen bir deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum, kimsenin tekelinde kalmasına gerek yok. Pin hesabım doğal yollarla bir anda yükseldi herhal en çok aranan bir kaç bilgiye denk gelmişim ki bir anda bir kaç yazım viral oldu. Viral olan konulara yoğunlaştıkça hem takipçi hem repin hemde kazançlar artmaya başladı 100tl+ üstüne çıktı. Viral olan kategorilere yöneldiğiniz gibi viral olan yazılara da yönelmenizde çok çok fayda var.
Aslında her şey çok güzel ilerlerken makalelerimde yabancı bir kelimeden dolayı benim pinterest hesabını bir anda banladılar, tam ümitler kesilmişken analitiğe baktığımda hit anlık 50, 100 e kadar çıkmıştı ve günlük 1k 2k arası hit gelmeye devam ediyordu. Arkadaşlar yeterki linkimiz engellenmesin diğerleri çözülyor. Yeni bir Pinterest hesabı kurdum ama o kadar etkileşim almadı. Hala eski repinlerden hitler cayır cayır geliyor.
Şu an kazançlarım çok şükür güzel ve yeni viral olan veya olabilecek konulara yöneliyorum sizlerinde araştırıp yönelmesini belirtmek isterim, saçmış yok dekorasyonmuş. Arkadaşlar daha niş denilecek sektörler aradıkça bulabilirsiniz.
İpucu: Hangi sektöre girmişseniz o sektör ile alakalı panolara katılım sağlayın. Nasıl katılım sağlanır? O grupları bulun ve açıklamalarında mail adreslerinin olduğunu göreceksiniz eğer göremezseniz merak etmeyin grup kuran kişiye mesaj atın ve kendi pinterest hesabınızı verin onlar davet ediyorlar. Ne işinize yarayacak ? Ben tutan ve viral olan makalelerimin büyük gruplarda olduğunu gördüm.
Size fikir verir umuduyla deneyimimi paylaşmak istedim kalın sağlıcakla.
Sizlerinde paylaşmak istediği bir bilgi olursa yeni başlayanlara veya bu işle evine ekmek götürenlere fayda sağlayacaktır.
Hocam gözünü seveyim 500 kişi pm atacak sana sektörünü söyleme anlatma hangi sektöre bizim webmasterimiz girerse tbmleri kurutuyolar ekmek yiyende yiyemiyo, senden bilgiyi alıp 3 gün sonra r10da niş profesörü konu açıp satıyolar anlatıyolar böyle böyle para kazanırsın diye. Aptal herif ayda 1500 2000tl kazanmak garanti diyo 300tl bunu satıyo madem kazanabiliyosun sen kazan bunu işte aç 10 site kendine... Malum bizim insanımızı tosun ve jet fadıl gibi yapacaksın

Sana dost tavsiyesi sektörünü söyleme kimseye ekmeğinden olursun.