35 Yaşlarına kadar çok sıktı babamın saçları hafif dökülmeleri vardı sonra bildiğim kadarı ile yanlış ilaç kullandığı için ve sık ilaç değiştirdiği için saç kendini bırakıp dökülmüş şuan tamamen kel değil ama üstler yok denecek kadar az ve seyrek. doktor tüm soruları sordu yani hata yapmadı anamnezde

genetik büyük ihitmal bizde çünkü ailede kel olanlar var büyüklerimizde ama olmayanda var
Dökülmeler genellikle genetik odaklı oluyor. Onun dışında kendim özel hastanede çalışmış biri olarak söylüyorum doktorlar kelliğe çözüm sağlamıyor. Haybeden ilaç ve cesıtlı onerıler yazıp gonderıyorlar. Para tuzagı resmen. Calıştığım özel hastanede hatrı sayılır bı kadın dermatoloji doktoru vardı. Herkesten standart tahlılleri isteyip standart seylerı uyguluyordu. Hiç birinin de muhtemelen kelliği dokulmesı durmadı. Doktorun asistanı vardı bayan. Onun da sacları gıt gıde dokulup seyreklesıyormus o da aynı seyı soyluyordu. Ben zeytınyagı, yılan yağı, sarım sak yağı ve yumurta karışımı ile kendi kafama gore maske yapıyorum arada bir

Deneyin derim.