Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genetik varsa sıkıntılı aynı problem bende var
Kel olmak kötü değil aslında kaçınılmazsa mutlu olmaya bakacağız hep beraber 😀😀😀
Bu yaşta kel kalmak çok garip olur hocam ya

Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenli olarak keçiboynuzu pekmezi için. Bir arkadaşımın oğlunda saç kıran çıktı pekmezi içmeye başladığından beri gelişmeler gözlenmiş. Doktoru demiş ki ne yapıyorsan aynen devam et.
Deneyeceğim sabahları ​ sağolun

Chyphp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba kardeşim aynı problem bende de olmuştu ve askerden geldikten sonra çok fazla hızlanmıştı denemediğim ilaç , tedavi ve şampuan kalmadı. En son bulunduğum il de ( KİLİS) bir baharatlar malzemeler ilaçlar vs. vs satan bir yere gittim ve problemimi söyledim 300x Kamera ile saç köklerime baktı adam hatta aynı ekranda beraber baktık. Neyse kısa geçeyim el yapımı bir saç sabunu ve doğal bir yağ verdi ve belirli periyotlarda kullanmamı istedi dökülmenin duracağını belirtti. İçten içe güldüm ulan neler neler denedik bumu olacak diye abi peki dökülmeyi durdukduk diyelim bu giden saçları napcaz dedim sırıtarak sen bunları kullan önce durduralım dökülenide çıkartırız senin daha şansın var dedi Sonuç olarak 3 aydır kullanıyorum ve elimi saçıma attığımda bir tek tel dahi gelmiyor artık yakın zamanda gidip nasıl çıkartacağımızı görüşeceğim ama unutma ne varsa DOĞAL olan şeyler de var kimyasal yollara başvurma.
Hocam ben istanbulda yaşıyorum nasıl edinebilirim o doğal ilaçlardan istanbulda varmıdır acaba