antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
umarım bir ofislerinin olmadığını, müşteri temsilcilerinin sadece yeni üyelik ile ilgilendiğini, sorunlarla ilgilenmediklerini telesekretere küfür edeceğinizi, iptal etmek için uğraşacağınızı da biliyorsunuzdur, türknetçiler (tecrübe etmeden hiç bir konuda yorum yapmam!)
Türkiye de evlerde internetin kullanıldığı tarihten itibaren ilk internet kullanıcılarından birisiyim. Türk Telekom rezaletiyle son 1 yıla kadar aktif kullanıyordum. Neyse ki başlarım işinize diyerek türknet'e geçtim ve aktif olarak kullanıyorum. Açıkçası kimseyi davet etmiyorum ister gelin ister gelmeyin. Siz fiat arabası kullanırken size mercedes arabası tavsiye edecek değilim ( hemde aynı ücret ile ) Gözle görülen gerçekler vardır ve evet eskiden problemler yaşamış olabilirsiniz bu şekilde kimse 4/4 lük firma hiç sorun yaratmadı diyemez. Ancak ben kullandığım son 1 - 1.5 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Türk telekom' un alt yapısını kullanıyor zaten , türk telekoma defalarca dilekçe yazmama rağmen yok sizin alt yapınız 16 mbit üzeri desteklemiyor demesine rağmen girdiğim günden beri 35-37 mbit internet hızı alıyorum. AKN derdim yok çokta mutluyum , çevremde konusu açıldığında öneride bulundum ancak kimseye baskıda bulunmam. Taahhüt derdin yok geç 1 ay kullan iyi ya da kötü görürsünüz.

Evet müşteri hizmetleri yok ama gerekte yok. Aktif mail ya da destek kaydı açabilecek kadar bilgisayar kullanmayı biliyorsak müşteri hizmetlerine göre çok daha kolaylık yarattığını görebilirsiniz.

Tek önerim şu , türk telekom kullanmayın gidin farklı firmalara geçin hangisi olursa olsun AKN derdiniz olmadan internet kullanmaya çalışın. Taahhüt yapmayın ki problem olduğunda rahatlıkla çıkabilin. Yasal bir zorunluluk yok panel üzerinde de direkt olarak aboneliği durdur pasif et iptal et gibi seçenekleriniz bulunmaktadır.