Gayet güzel bir yazılım iyi kazançlar diliyorum.
beğenmenize sevindim hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim sağ olun
Merhaba Gruplarda toplu paylaşım yapılabiliyor mu? Ve facebook hesap kilitleme riski varmıdır? daha önce birçok program kullandık ama hepsi hesapları onaya düşürdü. böyle bir ihtimal ne derecede vardır ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim hocam
Merhaba,
gruplarda toplu paylaşım yapabilirsiniz hocam ek olarak birçok farklı reklam özelliğimizde mevcut şuan da
spam riskleri diğer sosyal medyalara göre facebookta daha yüksek olabiliyor yeni hesaplarla işlem yapma düşünceniz varsa tavsiye etmem sorun yaşayabilirsiniz
eski ve güncel hesaplar öneriyoruz genelde her hesaptan az sayıda işlem yaparak ilerlemek çok daha sağlıklı oluyor
ek olarak eski satış konumuzda spam riskleri hakkında ufak bir yazı yazmıştım buradan erişebilirsiniz önlemler için
Alıntı
Gruplarda reklam için eski ve güncel hesaplar öneriyoruz yeni hesaplarla pek saglıklı işlemler yapılamıyor maalesef
Paylaşım yaptırırken 1 hesaptan 50 60 gruba paylaşım yerine 3 5 hesap ile her hesaptan 15 paylaşım şeklinde ilerlemek çok daha saglıklı oluyor
Paylaşım yapılırken bazı kullanıcılar sadece 1 tane reklam metni giriyor örnek olarak 50 grupta aynı şeyi paylaşmaya çalışırsanız hemen spam yersiniz biz programda 8 farklı post kısmı koyduk girdiginiz 8 farklı içerikten program her paylaşımda rastgele birini seçip paylaşım yapıyor aynı zamanda 8 farklı post yerine içerik girerken spin özelliginide kullanabilirsiniz
Diğer önemli özelliklerden biriside süre özelligi bazı kullanıcılar süreleri 20 30 saniye gibi düşük sayılar yapabiliyor arka arkaya hızlı paylaşımlar spam riskini yükseltiyor bu yüzden 3dk 5dk arayla paylaşım yaptırmak çok daha saglıklı oluyor
Programdaki diğer koruma özelligi paylaşılan içeriklerin sonuna rastgele sayı ekleme özelligi bunu kullanarak spam riskini biraz daha düşürebilirsiniz
yine programdaki bir diger özellik olan .... paylaşımdan sonra .... süre kadar bekle özelligide mevcut örnegin 10 paylaşımdan sonra 500 saniye bekle gibi bir ayar koyabilirsiniz
İçeriklerinize link eklemek isterseniz onlarıda goo.gl bit.ly gibi sitelerde kısaltıp eklemenizi öneriyoruz bu şekilde daha saglıklı oluyor
Güzel bir yazılıma benziyor 1 2 günlük demo verebilme ihtimaliniz varsa incelemek isterim
beğenmenize sevindim hocam sağ olun uzun süredir satışını yaptığımız bir program olduğu için deneme sürümümüz mevcut değil şuan için maalesef
2019 senesi için 1 haftalık deneme paketleri hazırlıyoruz inşallah ilerleyen zamanlarda aktif edebilirim