kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bu işe yeni başladığına emin misin?
Yine mükemmel bir çalışma daha.
arifcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da tıpkı diğer çalışmalarınız gibi oldukça kaliteli görünüyor. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, çalışmalarınızın devamını görmek isterim
Ayrıca etiketlemeyi de unutmamışsınız, onun için de ayrıca teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hocam kendimi geliştirmeye çalışıyorum biraz daha bu şekilde çalışayım ileride güzel bir makina alıp portrede gölgelendirme çalışmalarına başlayacağım. Umarım yakın zamanda gerçek fotoğrafları işleyebilirim Devamını görmek istemeniz beni çok mutlu ediyor, daha bir motive oluyorum. Çok teşekkür ederim değerli hocam sizi diğer çalışmamda tekrar etiketleyeceğiim. Harikasıınız

PubMed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kopya resimden mi çiziyorsunuz hocam
Merhabalar, evet hocam maalesef ressamlık eğitimim yok bu yüzden üzerlerinden geçerek işlemeye çalışıyorum, tahtada biraz zor oluyor oyuklardan dolayı çizim sırasında sağa sola sapıyor lakin ileride daha da gelişeceğime inanıyorum

BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu açın bence. Bir kaç kişiye ücretsiz sonrası ücretli tabi uğraşmak isterseniz. Elinize sağlık.
Kendimi daha çook geliştirmem gerekiyor hocam. Maddi durumlarımı biraz düzelteyim o zamana kadar iyide bir makina alırım. Forumda ücretsiz olarak yayınlarım bazı çalışmaları Gelir için biraz daha geliştireyim kendimi insanlara karşı mahçup olmayayım. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için, harikasınız değerli hocam