AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gariptir, bir dönem canlı müzik için olsun, gezmek için olsun, kendi müziklerimiz için olsun, prova için, buluşmalar için, zıkkımlanmak için her şey için kızılaya giderdim...
8-10 yılda sanıyorum 4 defa anca gittim. 10 defa da arabayla geçmişimdir, uğramadan.. Vay bee..
Bomba falan demiş arkadaşlar, son olayda maalesef kuzenin düğünü vardı ve kızılay avm de ineceklerdi. Ben otoparka ya da 3-5 tur atarım işleri bitince alırım diye düşünüyordum.
Sonra dedim ki boşverin kalabalık olur, antarese götüreyim... Onları antarese bıraktım, evimin terasında mangalı yaktık...
Dev bir alev topu, yuhhh benzinlik infilak etti kesin dedim, kızılay tarafında.. Terastakiler o anı görmedi. Yahu nasıl görmediniz zeplin şeklinde alev topu yükseldi dedim..
15 saniye kadar sürdü sürmedi, inanılmaz bir sesle yüzümüzde sıcak bir rüzgar itekledi terasta... Eyvah dedik....
Tv açtık, kızılay avm karşısında bizim etlik durakları önünde malesef patlayan bomba... Hay dedim lanet olsun, tur atıp duracaktım, hatta kuzenler otobüsle gelse o duraktan binecekti....
Uzun zaman nefret ettim, sonrasında araçla geçmiştim ama hiç iyi değildi, kızılaydaki başka kuzen de bölgeye yakındı, sağlıkçı.. O ortamdan sonra psikolojisi bozuldu, 30 tane dövme yaptırdı orasını burasını deldiriyor sürekli.
( Bir de beğenin beğenmeyin, gezi zamanı demirtepeden kalabalığa dalan araç çatır çutur insanları ezerken de oradaydım. Bir çocuk kırmızı renkte çıkmıştı arabanın arkasından. Bundan sonra hele hiç gitmedim.)
Kısacası, kızılay kızılaylıktan çıkmış iyice....

Kötü olaylar oldu abi orada ben yinede gidiyorum yapacak pek birşey yok
Onundışında eve en yakın Ankamall işleri hallediyorum